Πιστολέρο Λιμενικοί πυροβολούν ...κατσίκες στην Αλόννησο!

Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης διέταξε ο διοικητής της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος, που εδρεύει στο Βόλο, για τη διερεύνηση και επιβολή πειθαρχικών και ποινικών ευθυνών σχετικά με ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει έναν ένστολο λιμενικό να στέκεται όρθιος στην πλώρη σκάφους, να σηκώνει το υπηρεσιακό του όπλο, τύπου FAL, και να πυροβολεί έξι φορές προς ένα νησί όπου βόσκουν κατσίκια.

Έχω βρει πολύ καλούς ανθρώπους στα πορνεία κι έχω βρει πόρνες στα υπουργεία λέει ο Σταύρος Θεοδωράκης

Ο Σταύρος Θεοδωράκης μίλησε στην εκπομπή "Κορίτσια για σπίτι" για την τηλεόραση και για τους ανθρώπους της.
"Στην δημοσιογραφία ή πρέπει να κάνεις ναρκωτικά, δηλαδή για να "φεύγεις", ή πρέπει να είσαι αλκοολικός ή να καπνίζεις" και στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι ξέρει να κάνει μεγάλα νούμερα τηλεθέασης. Μεταξύ άλλων, είπε: "Έχω βρει πολύ καλούς ανθρώπους στα πορνεία κι έχω βρει πόρνες στα υπουργεία.

Zήτησε 450 ευρώ τη βραδιά o Νίκος Αναδιώτης ...και όπως ήταν λογικό η συμφωνία δεν έκλεισε

Ο Νίκος Αναδιώτης απαίτησε 450 ευρώ τη βραδιά για να εμφανιστεί σε μουσικοθεατρική παράσταση.
Ο ηθοποιός δέχτηκε πρόταση από τον Αλέξανδρο Ρήγα, να είναι μαζί του στην μουσικοθεατρική παράσταση «Fix Οντισιόν».
Ο Νίκος είπε «ναι», αλλά σύμφωνα με το περιοδικό Show ΖΑΠ, ζήτησε 450 ευρώ τη βραδιά προκειμένου να εμφανίζεται στο «Fix Οντισιόν» που θα παίζεται δυο φορές. Δηλαδή ήθελε 900 ευρώ την εβδομάδα και τον μήνα... 3.600 ευρώ ήθελε, περισσότερα απ' όλους τους υπόλοιπους της παράστασης.

Απατημένοι σύζυγοι καταγγέλλουν τους "συζύγους" τους για αδήλωτα εισοδήματα

Κι όμως οι απατημένοι σύζυγοι αποτελούν από τις καλύτερες και εγκυρότερες πηγές της εφορίας για «κρυμμένο» και «μαύρο» χρήμα καθώς αποζητούν εκδίκηση. Και ποια μεγαλύτερη εκδίκηση από το να στείλεις... την εφορία;

Το τηλεφωνικό κέντρο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος κυριολεκτικά έχει πάρει φωτιά από απατημένους συζύγους και θυμωμένους ή αδικημένους συγγενείς, οι οποίοι καταγγέλλουν τους συγγενείς τους θέλοντας όσο τίποτα να τους εκδικηθούν. Πολλές φορές, μάλιστα, καίει τόσο δυνατά η φλόγα της εκδίκησης, που δεν τους αποθαρρύνει καν το γεγονός ότι και οι ίδιοι εμπλέκονται σε υποθέσεις μαύρου χρήματος!

Φωτογραφίζεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φωτογραφήθηκε για το περιοδικό "ΕΓΩ! Weekly" διανύοντας τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και μίλησε για την προσμονή του παιδιού της, αλλά και για τη μετακίνηση της εκπομπής της στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.

«Η προσμονή της κόρης μου με κάνει να νιώθω υπέροχα, μοναδικά. Και όσο περνάει ο καιρός και τα σκιρτήματα στην κοιλιά μου είναι πιο έντονα, νιώθω υπέροχα. Όσο πιο έντονα είναι τα χαρακτηριστικά του παιδιού στον υπέρηχο, τόσο πιο καλά νιώθω» παραδέχτηκε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, ενώ συνεχίσε: «Η προσμονή της μητρότητας είναι πολύ γλυκιά.