Φιλανθρωπική εκδήλωση με λαμπερές παρουσίες στα Αστέρια Γλυφάδας

Μια υπέροχη βραδιά πάνω στο κύμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν στην φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε η Οργάνωση Ελληνική Δράση Αφρικής και το Προξενείο Ακτής Ελεφαντοστού (Γενική Πρόξενος κα Μέρω Κεσεσίογλου) στο Balux Prive, στα Αστέρια Γλυφάδας,


Η εκδήλωση περιελάμβανε επίδειξη μόδας με την εξαιρετική Collection του Μιχάλη Μανιάτη, κοσμήματα της Μάρλεν Χατζοπούλου, παπούτσια της εταιρείας ASH και μαγιό της εταιρείας Caldera. 

Στο φινάλε της επίδειξης ο Μιχάλης Μανιάτης παρουσίασε ονειρεμένα νυφικά VERSACE 19.69 ABBIGLIAMENTO SPORTIVO. Τέλος, η καλλιτέχνης Lina Awad της Maritama Designs παρουσίασε τα υπέροχα χειροποίητα καπέλα της ,που αποτελούν μοναδικά έργα τέχνης.


Τη βραδιά έκλεισε μοναδικά η Μπέσσυ Αργυράκη η οποία ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους με τη φωνή της με τραγούδια τόσο του ελληνικού όσο και του ξένου ρεπερτορίου, ενώ την εκδήλωση επιμελήθηκε και παρουσίασε η AliceDikaiou.


Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους άνθρωποι του επιχειρηματικού, καλλιτεχνικού και πολιτικού χώρου. Μεταξύ άλλων παρευρέθησαν η κα GulayOzturk Γενική Διευθύντρια της Turkish Airlines, ο Γιώργος Ντάβλας, η κα Αλέκα Σεραφειμίδου Πρόεδρος του Make A Wish Foundation Ελλάδας, η κα ¨Έλενα Κουλαιζίδου, η κα Ξανθή Τσοτσούλη, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Λάσκαρης, ο πλαστικός χειρουργός Γιώργος Βασιλικός, ο καρδιοχειρουργός κος Παλατιανός με τη σύζυγο του Ελισάβετ και τα παιδιά τους, η Ράνια Τερζοπούλου της HealthAid, η κα Κρίστυ Κρανά, η κα Ντάνα Στασινού, η κα Σοφία Χριστοδουλίδη, ο Δημήτρης Μηλιώρδος της Εθνικής Ασφαλιστικής και η σύζυγος του Ράνια κ.α.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν αφενός στο ορφανοτροφείο ΕΛΛΑΣ δια τη στήριξη και αγορά αντιρετροικών φαρμάκων και αφετέρου δια τη στήριξη των αστέγων.