Η Κιμ Καρντάσιαν δίνει 100.000 δολάρια για να κάνουν ρετούς στις selfie της;

Η Κιμ Καρντάσιαν μόλις έχει ξυπνήσει. Η Κιμ Καρντάσιαν χωρίς μακιγιάζ. Η Κιμ Καρντάσιαν με φίλες, φτιάχνει τα νύχια της, ντύνεται… Οι selfie της τηλεπερσόνας έχουν πλημμυρίσει τα social media τα τελευταία χρόνια. Μόνο αυθεντικές δεν είναι όμως.

Αντιθέτως, η Καρντάσιαν δίνει 100.000 δολάρια το χρόνο σε έναν επαγγελματία, προκειμένου να κάνει ρετούς σε όλες τις φωτογραφίες που εκείνη δημοσιεύει στο Instagram. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει μία πηγή στο περιοδικό «OK!».

Σύσσωμο το σόι των Καρντάσιαν έχει διαψεύσει πολλές φορές τις φήμες ότι «πειράζουν» όλες τις φωτογραφίες τους. Η πηγή του περιοδικού όμως ανέφερε ότι τη συγκεκριμένη δουλειά την έκανε ένας φίλος της Κιμ Καρντάσιαν για λογαριασμό της μέχρι πρότινος. Ομως, επειδή του έπαιρνε ώρες, εκείνη αποφάσισε να προσλάβει έναν επαγγελματία.

Αυτός είναι διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή του 24ωρου, κάθε ημέρα, ενώ μέρος της δουλειάς του είναι να καταστρέφει όλες τις πρωτότυπες φωτογραφίες. Και για όλα αυτά πληρώνεται αδρά.

Πέρυσι, κάποιοι χρήστες του διαδικτύου παρατήρησαν ατέλειες σε μία φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει η Κιμ Καρντάσιαν, οι οποίες πρόδιδαν ότι είχε υποστεί ρετούς. Το γεγονός το επιβεβαίωσαν και ειδικοί, αλλά εκπρόσωπος της celebrity το διέψευσε.

Πάντως, ακόμη και αυτό το εξωφρενικό ποσό για ρετούς ακούγεται λογικό- κατά κάποιο τρόπο- για μία γυναίκα που βγάζει χρήματα ακόμη και από τις selfies της. Τον Απρίλιο θα κυκλοφορήσει το βιβλίο της στο οποίο οι 352 σελίδες του είναι γεμάτες από τις «αυτο-φωτογραφίες» της.