Μέγκαν Φοξ: «Ο κόσμος νομίζει πως είμαι χαζή και αμόρφωτη!»

Η Μέγκαν Φοξ παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο «Harper’s Bazaar» της Αραβίας και μίλησε, μεταξύ άλλων, για όσα πιστεύουν οι άλλοι για την ίδια, προσπαθώντας να αποκαταστήσει την εικόνα της.

Η 28χρονη ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Πιστεύω πως ο περισσότερος κόσμος υποθέτει πως δεν είμαι πολύ έξυπνη, μορφωμένη ή σοβαρή, επειδή θεωρούν πως βγάζω προς τα έξω μια εικόνα πιο ναρκισσιστική, που κυνηγά την προσοχή και θέλει να αρέσει στον κόσμο. Όλα αυτά με κάνουν να γελάω».

Tο καυτό εν πλω πάρτι των Karl Lagerfeld - Chanel στη Νέα Υόρκη

Θεωρείται από τα πιο καυτά πάρτι μόδας της Νέας Υόρκης. Το πάρτι-υπερπαραγωγή του Karl Lagerfeld και του οίκου Chanel, το οποίο έγινε στη Νέα Υόρκη, σε πολυτελές σκάφος. Καλεσμένα φυσικά ήταν τα πιο γνωστά μοντέλα του κόσμου αλλά και κάποιες εκλεκτές κυρίες από το χώρο της μουσικής και της υποκριτικής. 

Την παράσταση έκλεψε η μούσα του σχεδιαστή, η 22χρονη Βρετανίδα Cara Delevingne, η οποία ντύθηκε όσο πιο απλά γινόταν με ένα σκισμένο μοδάτο μαύρο τζιν και ένα έντονο κόκκινο φούτερ από πάνω. Εκεί ήταν και η νέα σταρ της πασαρέλας Kendall Jenner, με τη μαμά της φυσικά, τη φοβερή και τρομερή Kris Jenner, η οποία δεν χάνει κανένα κοσμικό event.