Ο Στέλιος Χανταμπάκης τη στιγμή που μαθαίνει τα σχόλια του κόσμου

Σε κατάσταση σοκ ο παρουσιαστής! 
Θέλει να κάνει την επιστροφή του κρυφή ενώ φοβάται και για την οικογένειά του
Την Κυριακή του Πάσχα κάνει πρεμιέρα η Ελεονώρα Μελέτη με την εκπομπή #Survivor, η οποία βρίσκεται από την Παρασκευή στον Άγιο Δομίνικο.
Στην πρεμιέρα της θα βρεθεί η Ειρήνη Κολιδά που αποχώρησε λόγω του ατυχήματος, ο Πάνος Αργιανίδης που καταψηφίστηκε από το Ελληνικό κοινό αλλά και ο Στέλιος Χανταμπάκης που τον έδιωξε ολόκληρη η Ελλάδα, ενώ η Ελεονώρα θα βρεθεί και στους χώρους όπου γίνονται τα γυρίσματα.

Η παρουσιάστρια,ωστόσο, βομβαρδίζει καθημερινά το Instagram της, δίνοντας μας πληροφορίες για τους παίκτες που έχουν βγει από το παιχνίδι, και ιδιαίτερα για τον Χανταμπάκη. 

Συγκεκριμένα, πόσταρε μια φωτογραφία όπου ήταν με την Κολιδά και τον Πάνο στην παραλία και περιέγραφε τι γινόταν, ενώ ακόμη περιέγραφε και που ήταν ο Στέλιος εκείνη την ώρα. Έγραψε: «Ο Πάνος με προκαλεί αθλητικά για να απαντήσει στις δημόσιες κατηγορίες μου ότι είναι «παλτό» και σέρνεται…
Ποιος θα κερδίσει ασυλία; Αλλά και ποιος το έπαθλο φαγητού;

Η Ειρήνη μου μαγειρεύει όπως τότε, σε μια παραλία, το αγαπημένο φαγητό των παικτών για να δοκιμάσω αυτό που όλοι οι φανατικοί του #survivorgr αναρωτιόμαστε…Είναι ωραίο αυτό που τρώνε;
 Εν τω μεταξύ ο Στέλιος έχει μόλις αποχωρήσει από το παιχνίδι και ενημερώνεται για την ένταση που επικρατεί… νομίζω πως έχει ενδιαφέρον να τον ακούσετε…έρχονται στο skai.»

Και βέβαια εγώ θα σταθώ στον Στέλιο Χανταμπάκη, ο οποίος έχει ακούσει τα πάντα από τους Έλληνες fan του Survivor για τη συμπεριφορά του απέναντι στην Ειρήνη Παπαδοπούλου αλλά και στον Γιώργο Αγγελόπουλο. 
Ο ίδιος είχε δημιουργήσει μια κλίκα, που όλοι όσοι παρακολουθούμε το παιχνίδι την διακρίναμε. Και τώρα έρχομαι στο κρίσιμο σημείο…
Σύμφωνα με πληροφορίες του youweekly.gr, ο Στέλιος Χανταμπάκης σοκαρίστηκε όταν έμαθε όλα τα σχόλια και δεν μπορούσε να το πιστέψει ότι είχε τέτοια αντιμετώπιση από τους fans. 
Πίστευε, ότι η άποψη του κόσμου ήταν ίδια με την αρχική άποψη που είχε ο κόσμος όταν μπήκε στο survivor. 

Ο Σάκης Τανιμανίδης, προσπαθούσε να τον ηρεμήσει, διότι ο Στέλιος δεν μπορούσε να πιστέψει την όλη κατάσταση και όσο κοιτούσε τα social media με τις βρισιές τρελαινόταν.
 Ο παρουσιαστής του εξήγησε ότι το ίδιο είχε συμβεί και με την Σόφη, η οποία είχε χιλιάδες αρνητικά μηνύματα για τη συμπεριφορά της προς τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Όμως, ο Στέλιος δεν μπορούσε να πιστέψει σε αυτά που άκουγαν τα αφτιά του και έλεγε στον παρουσιαστή ότι ήταν βλακεία του που πήγε στο Survivor.
Ωστόσο, ο ίδιος έχει ζητήσει τη βοήθεια ψυχολόγου της παραγωγής, που τον βοηθά να διαχειριστεί την κατάσταση με την επιστροφή του στην Ελλάδα, ενώ θέλει να κάνει την επιστροφή του κρυφή γιατί φοβάται για το τι θα συμβεί, ενώ φοβάται και για την οικογένειά του.