Η Σάλμα Χάγιεκ με μαγιό στα 50 της είναι το ίδιο σέξι

Μπορεί να έχει πατήσει τα 50, αλλά καταφέρνει να έχει ένα σώμα που δύσκολα περνάει απαρατήρητο.

Η μεξικανή ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία που τη δείχνει κάτω από ένα ντουζ, σε μια καταπράσινη εξωτική αυλή, να απολαμβάνει το νερό που πέφτει πάνω της, κάνοντας χιλιάδες χρήστες να σταματήσουν το scroll down και να της χαρίσουν μια «καρδούλα». 

Μάλιστα, για να δείξει πόσο απολαμβάνει τη στιγμή συνόδευσε τη φωτογραφία με την εξής λεζάντα «Water the most beautiful delicious and precious necessity of humans». Ή αλλιώς «Νερό, η πιο λαχταριστή και πολυτιμη ανθρώπινη ανάγκη», έγραψε η Σάλμα θέλοντας να περάσει ένα μήνυμα για την αξία ενός αγαθού που ίσως δε θα έπρεπε να θεωρείται τόσο δεδομένο. 

Το συγκεκριμένο ποστ έγινε μια μέρα αφού ανέβασε μια άλλη λήψη που τη δείχνει στην κουζίνα του σπιτιού του Ράιαν Ρέινολντς (με τον οποίο συμπρωταγωνιστεί στη νέα της ταινία Hitman’s Bodyguard) και της Μπλέικ Λάιβλι. Αν και ήταν καλεσμένη για δείπνο στο σπίτι τους, κατέληξε να μαγειρεύει εκείνη και μάλιστα με την 10 μηνών κόρη του ζευγαριού, Inez, στην αγκαλιά της.
Η 50χρονη σταρ και μητέρα ενός παιδιού, έχει δηλώσει σε πρόσφατη της συνέντευξη, ότι διατηρεί μια πολύ υγιή σχέση με το σώμα και την εικόνα της. «Είμαι 50 χρονών! Γιατί πρέπει να δείχνω τέλεια; Εχω ήδη τον άντρα μου! Απο την άλλη, όμως, δε θέλω να τον χάσω!», έχει πει. «Αγαπώ τη λέξη "καμπύλες". Είναι τόσο καλλιτεχνική».